Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 524 2202
Ηνωμένοι Ιδιωτικοί Ερευνητές, Ποντικάκης Γρηγόριος, Ντετέκτιβ

Εταιρία

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνητών – ντετέκτιβ Ηνωμένοι Ιδιωτικοί Ερευνητές – Ποντικάκης Γρηγόριος με έδρα στην Αθήνα παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον χώρο της ιδιωτικής έρευνας, πάντα με απόλυτη σοβαρότητα, διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Διαθέτοντας 40 χρόνια εμπειρίας, το γραφείο ντετέκτιβ Ηνωμένοι Ιδιωτικοί Ερευνητές – Ποντικάκης Γρηγόριος με έδρα στην Αθήνα, προσφέρει με απόλυτη υπευθυνότητα, σεβασμό και πάνω απ’ όλα εχεμύθεια ποιοτικές υπηρεσίες στον χώρο της ιδιωτικής έρευνας.

Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, συμβάλλοντας στην άμεση και αποτελεσματική διευθέτηση κάθε θέματος που σας απασχολεί.

40 Χρόνια εμπειρίας

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στον χώρο, φέρνουν σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί, είτε πρόκειται για προσωπικό είτε για επαγγελματικό ζήτημα.

Εμπειρία και αξιοπιστία

Η μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία μας μέχρι σήμερα αποδεικνύει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας, ιδιωτικοί ερευνητές – ντετέκτιβ, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματός σας.

Με μεγάλη πείρα σε έρευνες και τηλε-μαγνητο-βιντεοσκοπήσεις και με τη χρήση υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού προσφέρουμε ένα πλήθος εξειδικευμένων υπηρεσιών όπως, μεταξύ άλλων, εντοπισμό ηλεκτρονικής παρακολούθησης, καθώς και εξιχνίαση και εντοπισμό κινητών και σταθερών τηλεφώνων.

Δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Μία επίσκεψη στα γραφεία μας για δωρεάν προτάσεις και συμβουλές είναι σίγουρο ότι αρκεί για να μας εμπιστευθείτε. Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε εμπεριστατωμένες έρευνες όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να σας υποβάλλουμε επαγγελματικές προτάσεις που πιθανώς να μην γνωρίζετε ότι υπάρχουν. Τα σίγουρα αποτελέσματα και οι απολύτως ικανοποιημένοι πελάτες μας, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Σε κάθε υπόθεση, η εξόφληση γίνεται μετά το πέρας των ερευνών.

Αριθ. Αδείας Υπ. Δημ. Τάξεως 4891/7/1/36δ’